ЕХИНАЦЕЯ с ВИТАМИН С И ЦИНК


Към уебсайта на производителя

Има мощно имуностимулиращо и силно изразено противовъзпалително действие. Мобилизира естествените защитни сили на организма за борба с инфекциозните и вирусните заболявания. Използва се за профилактика и лечение на грип и рецидивиращи инфекции.

"Yummi Bears Ехинацея + Витамин С & Цинк" е идеален продукт за подсилване на имунната система на детето. Уникалната комбинация от хранителни вещества, билки и витамини засилва защитните сили на детския организъм и го поддържа здрав през цялата година.

"Yummi Bears Ехинацея + Витамин С & Цинк" е носител на награда от списание "Better Nutrition".

 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

 

Въпрос: Мога ли да давам този продукт, ако детето ми е под 4 години?

Отговор: Всички продукти “YUMMI BEARS” са безопасни за деца, без значение възрастта, стига да могат да дъвчат и преглъщат. Ние препоръчваме детето да бъде поне на 2 години.

 

В.: По колко мечета мога да давам на децата си, ако едното тежи 20 кг, а другото 34 кг?

О.: И двете деца изискват еднакъв дневен прием. Затова трябва да се придържате към препоръчителната дневна доза, изписана на етикета. Ако имате някакви притеснения, винаги се консултирайте с вашия лекар.

 

В.: Този продукт може ли да се приема от дете с алергии?

О.: Всички наши продукти се произвеждат в защитена от алергени среда и не съдържат: мая, пшеница, мляко, яйца, соя, глутен, сол, фъстъци, ядки, миди, изкуствени оцветители и аромати, салицилати и консерванти, ГМО.

 

В.: Има ли съдържание на олово във вашите продукти?

О.: Не, няма. Нашите продукти не съдържат олово. Продуктите се произвеждат в Калифорния и производството се регулира от изискванията на California Proposition 65, които строго контролират съдържанието на олово в продуктите. Това е гаранция, че нашите продукти се произвеждат при строги стандарти и контрол.

 

В.: Какъв е източникът на млечна киселина в този продукт?

О.: Млечната киселина във всички наши продукти се получава от тръстикова захар.

 

В.: Вашият продукт „YUMMI BEARS Мултивитамини и Минерали” съдържа витамин С. Може ли да се приема заедно с „YUMMI BEARS Плодово-зеленчуков Микс”, „YUMMI BEARS Витамин С” или „YUMMI BEARS Ехинацея с Витамин С и Цинк”, които също съдържат витамин С?

О.: Да, приемът на тези продукти може да бъде комбиниран. Витамин С е водноразтворим, така че ако дневната доза е спазена, на детето ви ще бъде осигурен необходимия дневен прием.

 

В.: Мога ли да давам „YUMMI BEARS Мултивитамини и Минерали” и „YUMMI BEARS Плодово-зеленчуков Микс” едновременно?

О.: Да, вашето дете може да приема и двата продукта. Но, за да се избегне надвишен прием на витамин А, препоръчваме да давате по две мечета от вид. Голяма част от нашите клиенти редуват приема на продуктите всеки ден.

 

В.: Какъв трябва да бъде дневният прием на витамин А?

О.: Препоръчителната дневна доза на витамин А за деца над 4 години е 1,5 µg.

 

В.: Как действа ехинацеята? Защо детето ми трябва да приема ехинацея само 10 дни?

О.: Ехинацеята е най-добре познатата и изследвана билка за стимулиране на имунната система. Трябва да се използва в продължение на до 10 дни, още с появата на първите симптоми на настинка. Ако ехинацеята се използва непрекъснато, става неактивна. Именно затова, ние препоръчване да се прави почивка от 10 дни между приемите.

Цена: 33,00 лв.