КАЛЦИЙ с ВИТАМИН D3.


Към уебсайта на производителя

Калцият е основен градивен елемент на костната система и зъбите. Той има основна роля за поддържане на физиологичните функции на сърцето, бъбреците, дишането и кръвта. В комбинация с витамин D3 задоволява напълно завишените потребности на детския организъм в периода на растеж.

Осигурява на детето ненадмината комбинация от калций и витамин D3 за силни кости и зъби в забавна форма с плодово-кисел вкус. Този вегетариански плодов пектин съдържа витамин D3 - най-усвоимата форма на витамин D, който спомага за усвояването на калция.

 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

 

Въпрос: Мога ли да давам този продукт, ако детето ми е под 4 години?

Отговор: Всички продукти “YUMMI BEARS” са безопасни за деца, без значение възрастта, стига да могат да дъвчат и преглъщат. Ние препоръчваме детето да бъде поне на 2 години.

 

В.: По колко мечета мога да давам на децата си, ако едното тежи 20 кг, а другото 34 кг?

О.: И двете деца изискват еднакъв дневен прием. Затова трябва да се придържате към препоръчителната дневна доза, изписана на етикета. Ако имате някакви притеснения, винаги се консултирайте с вашия лекар.

 

В.: Този продукт може ли да се приема от дете с алергии?

О.: Всички наши продукти се произвеждат в защитена от алергени среда и не съдържат: мая, пшеница, мляко, яйца, соя, глутен, сол, фъстъци, ядки, миди, изкуствени оцветители и аромати, салицилати и консерванти, ГМО.

 

В.: Има ли съдържание на олово във вашите продукти?

О.: Не, няма. Нашите продукти не съдържат олово. Продуктите се произвеждат в Калифорния и производството се регулира от изискванията на California Proposition 65, които строго контролират съдържанието на олово в продуктите. Това е гаранция, че нашите продукти се произвеждат при строги стандарти и контрол.

 

В.: Какъв е източникът на млечна киселина в този продукт?

О.: Млечната киселина във всички наши продукти се получава от тръстикова захар.

 

В.: Вашият продукт „YUMMI BEARS Мултивитамини и Минерали” съдържа витамин С. Може ли да се приема заедно с „YUMMI BEARS Плодово-зеленчуков Микс”, „YUMMI BEARS Витамин С” или „YUMMI BEARS Ехинацея с Витамин С и Цинк”, които също съдържат витамин С?

О.: Да, приемът на тези продукти може да бъде комбиниран. Витамин С е водноразтворим, така че ако дневната доза е спазена, на детето ви ще бъде осигурен необходимия дневен прием.

 

В.: Мога ли да давам „YUMMI BEARS Мултивитамини и Минерали” и „YUMMI BEARS Плодово-зеленчуков Микс” едновременно?

О.: Да, вашето дете може да приема и двата продукта. Но, за да се избегне надвишен прием на витамин А, препоръчваме да давате по две мечета от вид. Голяма част от нашите клиенти редуват приема на продуктите всеки ден.

 

В.: Какъв трябва да бъде дневният прием на витамин А?

О.: Препоръчителната дневна доза на витамин А за деца над 4 години е 1,5 µg.

 

В.: Защо има витамин D в продукт с Калций?

О.: Ние искаме да сме сигурни, че вашето дете ще получи всичко от „YUMMI BEARS Калций с витамин D3”. Добавихме витамин D, защото той помага за по-доброто усвояване на калций от организма.

 

В.: Какъв източник на витамин D използвате?

О.: Ние използваме витамин D-3, който е естествен източник на витамин D.

 

В.: Какъв източник на калций използвате?

О.: Ние използваме калциев цитрат, защото се знае, че е най-лесно се усвоява от организма.

Цена: 32,00 лв. / 35,00 лв.